rikderks.nl

Diensten

Wat kan ik voor jouw organisatie betekenen?

Mijn Missie

Marketing en sales is simpelweg een passie voor mij. Ik word er blij van. Ik wil ondernemers helpen met het creëren van online zichtbaarheid, om te groeien als onderneming! 

Mijn diensten

Ik ben Rik

Marketing en sales zijn uitgegroeid tot een grote passie. Door gesprekken met ondernemers kwam ik erachter dat veel organisaties al gebruik maken van verschillende marketingtools, maar het vaak niet voldoende of nauwelijks het gewenste resultaat oplevert.

De kracht is het  efficiënt combineren van de verschillende marketingelementen om tot het gewenste resultaat te komen, hetzij: meer online bestellingen, offerteaanvragen of lezers van je blogs.

Wie zijn mijn klanten? Hoe bereik ik mijn doelgroep en welke online tools heb ik hiervoor nodig?

acorn-42791_640

Websiterealisatie

Het is van belang dat je website optimaal presteert. In de afgelopen jaren is er een enorme verschuiving tussen de desktop gebruikers en de mobiele gebruikers. Veel websites zijn hierbij nauwelijks of niet goed geschikt voor de mobiele gebruikers, en leidt tot minder conversie.

Google Ads

Search Engine Advertising is de algemene term voor het betaald adverteren om weergegeven te worden in de zoekmachine op zoektermen relevant aan jouw onderneming. Het toevoegen van potgrond om de zichtbaarheid te vergroten.

SEO

Search Engine Optimization is de algemene term voor het optimaliseren van de informatie, content van je website waardoor, als resultaat hoger zal weergegeven in de resultaten van de zoekmachine. Ofwel, het laten groeien van wortels door zorg en aandacht.

Merkontwikkeling (branding)

De geschiedenis wijst uit dat koopintenties van de consumenten veranderen. Als onderneming wil je hier op anticiperen. Voorheen kochten mensen simpelweg wat er aangeboden werd, waren er enkele fabrikanten.

Tegenwoordig zijn er veel productvarianten en veel aanbieders. Merkontwikkeling is van groot belang, omdat mensen niet alleen een product kopen maar ook het gevoel (merk) erbij.

step-1-F3F5FA-background

Mijn ervaring

Ik loop al een aantal jaar mee in de e-commerce, en vanaf jongs af aan altijd al geïnteresseerd in de verkoop van goederen. Door mijn ervaring en studiekeuze ben ik begonnen met het bieden van mijn services.