Services

Services

Towards online visibility!

Rik Derks

My services

De wereld bevindt zich in een transitie waar online communicatie een grote rol in speelt. Alleen al om deze reden wil je er voor zorgen dat jouw onderneming online zichtbaar wordt, bent én blijft

Missie

Sales, marketing en communicatie zijn een passie geworden voor mij. Ik wil ondernemers helpen met het creëren van online zichtbaarheid.  

De kracht is het  efficiënt combineren van de verschillende marketingtools om tot het gewenste resultaat te komen, hetzij: meer online bestellingen, offerteaanvragen of lezers van je blog.

Werkwijze websiterealisatie

Veelgestelde vragen over een website

Ja! Omdat ik de nieuwste software en programma’s gebruik, is het gemakkelijk om de tekst, afbeeldingen en andere inhoud op de pagina’s te bewerken.

Je kunt bijna alles veranderen als je dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk dat je mij later de teksten aanlevert en dat ik ze wijzig binnen in de website. 

Jij bent eigenaar van de website.

Afhankelijk van de wensen, functionaliteiten duurt het gemiddeld tussen de 1 en 3 maanden. 

De kosten variëren. afhankelijk van de wensen en functionaliteiten. Daarbij zijn er altijd standaard onderhoudskosten. (Op basis van een jaarfactuur) Deze kosten dekken alle softwarekosten en websiteonderhoud.

Voorafgaand ieder project:

  • Ontmoetingsgesprek,
  • Voorbeeldpagina voor jouw organisatie,
  • Vrijblijvende offerte.

Er worden standaard back-ups gemaakt van de website en een gegarandeerde up-time van 99.90%.

Software en programma's

For an optimal user experience for the visitor and sustainability of the website, I use the latest software and programs. This way I know for sure that there is simply nothing better! 

Werkwijze marketing

Handige Add-ons

en_USEnglish