rikderks.nl

Over mij

Ik ben Rik

Ik ben een enthousiaste, leergierige en sociale jongen. Geboren en getogen in Vroomshoop, Overijssel en momenteel woonzaam in Zwolle waar ik commerciële economie studeer. 

Mijn Missie

Marketing en sales is simpelweg een passie voor mij. Ik word er blij van. Ik wil ondernemers helpen met het creëren van online zichtbaarheid, om te groeien als onderneming! 

Mijn diensten

Websiteoptimalisatie

Het is van belang dat je website optimaal presteert. In de afgelopen jaren is er een enorme verschuiving tussen de desktop gebruikers en de mobiele gebruikers. Veel websites zijn hierbij nauwelijks of niet goed geschikt voor de mobiele gebruikers, en leidt tot minder conversie.

SEO

Search Engine Optimization is de algemene term voor het verbeteren, versterken van de relevantie van je website waardoor je hoger wordt weergegeven in de resultaten van de zoekmachine. Actief groeien van wortels.

SEA

Search Engine Advertising is de algemene term voor het betaald adverteren om weergegeven te worden in de zoekmachine op zoektermen relevant aan jouw onderneming.

Merkontwikkeling

De geschiedenis wijst uit dat koopintenties van de consumenten veranderen. Als onderneming wil je hier op anticiperen. Voorheen kochten mensen simpelweg wat er aangeboden werd, waren er enkele fabrikanten.

Tegenwoordig zijn er veel productvarianten en veel aanbieders. De macht ligt meer bij de consument. Het is duidelijk dat de grote merken, die vaak nog duurder zijn dan een merkloos product het wint. Merkontwikkeling is van groot belang, omdat mensen het merk kopen, het gevoel erbij.

Algemene marketing

Search Engine Advertising is de algemene term voor het betaald adverteren om weergegeven te worden in de zoekmachine op zoektermen relevant aan jouw onderneming.

Mijn ervaring

Ik loop al een aantal jaar mee in de e-commerce, en vanaf jongs af aan altijd al geïnteresseerd in de verkoop van goederen. Door mijn ervaring en studiekeuze ben ik begonnen met het bieden van mijn services.